Login Form

Η Επιχειρησιακή Ανάπτυξη ιδρύθηκε το 2005 στα Γρεβενά από τους αδερφούς Μαχαιρά Γεώργιο και Βασίλειο, με σκοπό να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, υποψήφιους επενδυτές, καθώς και αγρότες, πάνω σε θέματα Επιδοτούμενων Επενδυτικών Προγραμμάτων. Έκτοτε, έχει υποστηρίξει δεκάδες πελάτες στη μελέτη και υλοποίηση επιδοτούμενων επενδύσεων, ενώ από το 2014 έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ώς Κέντρο Υποδοχής  Δηλώσεων ΟΣΔΕ, εξυπηρετώντας πάνω από 1.000 αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχει δημιουργήσει μία ομάδα εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών, η οποία αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (οικονομολόγοι, μηχανικοί, γεωπόνοι κτλ), με εξειδίκευση στον τομέα που εργάζονται, και με συνεχή εκπαίδευση και παρακολούθηση των νέων εξελίξεων.

Όλα τα παραπάνω, έχουν εδραιώσει την εταιρία στον κλάδο των συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, και αυτό φαίνεται και από την εμπιστοσύνη των πελατών της που συνεργάζονται επί πολλά χρόνια. 

 

7 Μάρτιος 2019
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τον καθορισμό των όρων και των προϋποθέσεων για την εφαρμογή προγράμματος Επιδόματος Στέγασης.
Επίδομα Στέγασης

Το Επίδομα Στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. 
1 Μάρτιος 2019

Στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος του Μέτρου 19 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER ΤΑΠΤοΚ - ΠΑΑ 2014-2020» η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. – ΑΝΚΟ καλεί τους ενδιαφερόμενους (υποψήφιους δικαιούχους) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του  Υπομέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)».

18 Φεβρουάριος 2019

Στα πλαίσια του 9ου Διαγωνισμού Καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε 2 Γρεβενιώτικες εταιρείες, η Επιχειρησιακή Ανάπτυξη - Αφοί Μαχαιρά ΟΕ και η Ecoenergyplan "Βέρρας-Τσακνάκης ΟΕ", και μία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Enerca, στην εκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης που υλοποιήθηκε στα γραφεία του προγράμματος NBG Business Seeds την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019.

4 Φεβρουάριος 2019

Η Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης –κοινωνικής μέριμνας προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Επενδυτικά Σχέδια από 10.000 € έως 150.000 €.

23 Ιανουάριος 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης 
μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

18 Δεκέμβριος 2018

Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα, έτους 2018, συνολικής αξίας 14,2 εκ. €.

Οι δικαιούχοι γεωργοί δύνανται να ενημερωθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab/#/login, όπου αναρτήθηκε η ατομική τους πράξη προσδιορισμού δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης εθνικού αποθέματος 2018. Για να είναι δυνατή η είσοδος στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η λήψη κωδικού και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού από τη σελίδα https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/registration2018/ στην επιλογή “Εγγραφή”.